Андрей Цеков: Правим първа копка на АМ Русе - Велико Търново следващата седмица

4
Регионалният министър е убеден, че с Бюджет 2024 ще бъде решен проблемът с индексацията на договорите със строителните фирми
Регионалният министър е убеден, че с Бюджет 2024 ще бъде решен проблемът с индексацията на договорите със строителните фирми Снимка: БГНЕС

Регионалният министър е убеден, че с Бюджет 2024 ще бъде решен проблемът с индексацията на договорите със строителните фирми

Министърът на регионалното развитие Андрей Цеков изрази увереност, че с Бюджет 2024 ще бъде решен проблемът с индексацията на договорите със строителните фирми.

Това е ключът и към продължаването на големи инвестиционни проекти, убеден е Цеков, цитиран от БНР.

"Магистрала "Хемус" съм убеден, че ще тръгне, след като бъде приет Законът за бюджета, в който този казус, свързан с индексацията на този тип договори, се надявам да бъде разрешен.

Което ще позволи в крайна сметка в едно обозримо бъдеще, казвам обозримо, тъй като трябва да актуализираме графиците, да стигнем до Търново. Откъдето ще имаме пък магистрала към Русе, на която ще правим първа копка на един от участъците следващата седмица", посочи регионалният министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари