Андрей Слабаков: Зелената сделка е утопия!

1
По думите му „зелената сделка“ ще доведе до невероятна екологична катастрофа
По думите му „зелената сделка“ ще доведе до невероятна екологична катастрофа

По думите му „зелената сделка“ ще доведе до невероятна екологична катастрофа

"Политиците първо се грижат за собствената си партия, после за политическата си група, после за избирателите си, и ако остане време – за останалите хора от държавата" – мнението е на евродепутата Андрей Слабаков, който е член на групата на Европейските консерватори и реформисти в ЕП.

Пред микрофона на проекта на БНР "Европа – ново поколение" той призова на евровота, който ще е на 9 юни, масово да се гласува, защото е нужно силно родно представителство в Брюксел, което да защитава българските интереси.

"Аз не съм политик, а гражданин и ме интересува всички да са добре, защото знам, че ако някаква група – лекари, учители, таксиметрови шофьори, не е добре, всички други групи също няма да са добре", категоричен е Слабаков.

По думите му „зелената сделка“ е една абсолютна утопия, която ще доведе до невероятна екологична катастрофа.

"Всичките тези ВЕИ-та, има голям проблем с тях. Да се отнема земеделска земя, за да се слагат соларни панели, е абсурд, защото скоро ще слагаме не само буболечки в брашното, а и не знам какво още друго ще трябва да правим", настоя евродепутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    2
    Тъжен
    Подкрепям "Той е". Харесвах този човек - Андрей Слабаков, но той наистина изпълзя - все пак идват Евро избори, а какво направи в Брюксел за България - едно голямо НИЩО. Изобщо не знам колко депутати отиват в европейския парламент, но от Европа могат спокойно да минат и без тях.
  • 14
    1
    Той е
    ЕЕЕЕЕ тоя най накрая изпълзя.Преди да стане еврохрантутник по всички телевизии, едновременно се появяваше. Чешмата да пуснеш и от там щеше да се покаже я той, я Ернестина.Четири години затишие, ама пълно и сега преди новите избори пак почна да ни се вре в очите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари