Андрей Райчев и Харалан Александров нямали доверие на европрокурорката Кьовеши

0
"То е очевидно, че нашите не са пратили подходящи хора, връзкарска история е било, за да може някакви хора по роднинска и приятелска линия да взимат едни големи евра", каза Андрей Райчев
"То е очевидно, че нашите не са пратили подходящи хора, връзкарска история е било, за да може някакви хора по роднинска и приятелска линия да взимат едни големи евра", каза Андрей Райчев Снимка: БНТ

"Тя в Румъния не направи нито едно реално разследване"

Така коментира Харалан Александров действията на европрокурорката Лаура Кьовеши

"Аз на тази Лаура Кьовеши ѝ нямам никакво доверие. Дори не бих ѝ повярвал, ако я питам колко е часа. То е очевидно, че нашите не са пратили подходящи хора, връзкарска история е било, за да може някакви хора по роднинска и приятелска линия да взимат едни големи евра", каза Андрей Райчев. Не ѝ вярвам на Кьовеши, защото не вярвам, че с обвинения се постига прогрес, коментира на свой ред Харалан Александров.

"Но тя в Румъния правеше само едно - да арестуваше политическите противници на Америка и не направи нито едно реално разследване, а направи само едно показно на арести антируски и антилеви.

Това явление чисто локално, характерно за Балканите, беше обявено за голямата велика представителка на демокрацията. Не е вярно. Това е цирк, политически. Това прилича на нашата Георгиева, която я сложиха, за да прецака Ирина Бокова, каза още социологът пред Нова телевизия", предаде FrogNews.

"Затова на Кьовеши абсолютно не ѝ вярвам, като казва, че седем от десетте български кандидати са лоши. Смятам я за .... айде, няма да казвам, че да не вземе да ме осъди", довърши Райчев.

"Цялата превъзбуденост около прокуратурата, около главния прокурор е нездрава", допълни той. "Същото се случваше с българските предложения за еврочиновници, за европроекти. Този тип конфликт на културите се случва сега, както и преди десет години", посочи Александров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари