Анатоли Станев подаде оставка

7
Областният управител на Русе е 16-ят поред отказал се от поста си
Областният управител на Русе е 16-ят поред отказал се от поста си Снимка: Областна администрация - Русе

Все по-често ставаме свидетели на предадени ценности, от нас зависи в какви времена искаме да живеем, заяви областният управител на Русе

Анатоли Станев подаде заявление за освобождаване от поста областен управител на област Русе. Искането е изпратено до Министерски съвет /МС/. Важно е да се отбележи, че той следва да изпълнява функциите на областен управител до решението на МС за освобождаването му. „С настоящото заявявам искането си да бъда освободен от длъжността областен управител на област Русе, по което искане Ви моля да приемете съответното решение предвид правомощията Ви по Закона за администрацията“, се казва в написаното от Станев на Фейсбук страницата на Областна администрация - Русе.

Припомняме, че Станев встъпи в длъжност като областен управител на 14.01.2022 година, като част от кабинета „Петков“ от квотата на политическа партия „Има такъв народ“. Той участва и в последните два служебни кабинета.

Все по-често ставаме свидетели на предадени ценности, от нас зависи в какви времена искаме да живеем. Нека дадем пример и да не се превръщаме в политически марионетки“, коментира Станев. „Много често хората се намират на кръстопът между достойнството и интереса. Това обаче не важи за тези, които са избрали да бъдат последователни. Жалкото е, че редица от т.нар. държавници не осъзнават този факт и се превръщат в заложници на чужди идеи. Разменените роли и обърканата действителност не водят до нищо добро – те са просто част от поредния ден, в който не си заслужава да отстъпваш от принципите си“, допълни още областният управител на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    26
    просто човек
    На втория си ден правителството на четворната коалиция с премиер Кирил Петков за 10 минути уволни всички областни управители, без дори да се запознае с проблемите на областите, без да изчака да предадат дейността си. Поздравявам областните управители, че не позволиха отново да бъдат унижени!
  • -2
    25
    До запознат
    Като чета какво е написал явно на кръстопътя между достинството и интереса е избрал!Сега уж, че МС не го освобождават, ама ти не си крепостен селянин, бе напускаш и толкоз, ко чакаш, нали си достоен и за пример?!
  • -4
    24
    Запознат
    Ехооо,аз какво ви казах за Ънътоли , че процедурна хватка е "заявлението за освобождаване" Големи думи...Ади да видим сега , нали оставка уж, принципи , ала -бала е всичко!Как няма да стои при 4800 лв, заплата?
  • 0
    23
    баба Вуна
    Егати обичаните хора описани в коментарите - някаква Таня, Катя - и тям подобнони - Енчо, пенчо, Митака и прочие зарзавати!
  • 8
    22
    Иван
    Това са армия безделници,прости и некомпетентни,Енчо Енчев,Таня,Катя Петрова,недодялана лелка,само лапат,пари от европейски проекти,и все другите им виновни, ГЕРБ ги побутва и градът заедно,и то големи сумички!Алчни престъпници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари