Анатоли Станев: На 6 май се прекланяме пред типичната за народа ни храброст, но за съжаление не винаги присъща на политиците

1
Нека бъдем единни и заедно да вървим напред, съграждайки смело бъдещето си!, призова областният управител в навечерието на Деня на храбростта и празника на Русе
Нека бъдем единни и заедно да вървим напред, съграждайки смело бъдещето си!, призова областният управител в навечерието на Деня на храбростта и празника на Русе Снимка: Областна администрация Русе

Нека бъдем единни и заедно да вървим напред, съграждайки смело бъдещето си!, призова областният управител в навечерието на Деня на храбростта и празника на Русе

Непримиримостта с малодушието, дързостта и куража да посрещаме предизвикателствата и да бъдем достойни граждани са били кредото, водило българската нация и съхранило държавността във вековете, дори в най-драматичните и повратни моменти от миналото ни. На 6 май ние се прекланяме именно пред тази храброст – типична за народа ни, но за съжаление не винаги присъща на политиците.

Нека бъдем единни и заедно да вървим напред, съграждайки смело бъдещето си!

Вечна слава на хилядите доблестни предци, загинали за нашата свобода и независимост! Нека се поучим от тяхното достолепие и решимост!

С тези думи областният управител на Русе Анатоли Станев се обръща към жителите на региона по случай предстоящото отбелязване на Деня на храбростта и празника на Русе.

Той ще участва и в официалната церемония утре от 11.30 часа пред Паметника на загиналите в Сръбско-българската война. Там той ще произнесе слово.

Събитието се организира от Община Русе и приветствия ще бъдат отправени още от кмета Пенчо Милков и председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Мунчо
    Някой пише речите на този дебил, той не може да ги измисли сам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари