Анализатор: При смяна на администрацията, САЩ ще пожертват част от Европа, включително и България

1
Според Илия Лазаров Джо Байдън и Доналд Тръмп не представляват САЩ в никакъв случай
Според Илия Лазаров Джо Байдън и Доналд Тръмп не представляват САЩ в никакъв случай Снимка: Bulgaria On Air / стоп-кадър

Според Илия Лазаров Джо Байдън и Доналд Тръмп не представляват САЩ в никакъв случай

Отложи се посещението на Путин в Турция, планирано за днешния 12 февруари. Все още отекват посланията на руския президент в интервюто пред бившия журналист от Fox News Тъкър Карлсън.

"Имаше няколко важни неща в интервюто, които бяха важни от гледна точка на неговия начин на мислене. Той разсъждава като император на Русия самовержец, което видяхме от тезата му, че Украйна не е съществувала. Казвайки, че Украйна е създадена 1917 г. едва ли не е за него е основание, че може да си върне голяма част от нея. Нарушава основно право на нациите на самоопределение", коментира международният анализатор Илия Лазаров.

Според него интервюто е било без импровизации и под диктовката на екипа на Путин.

"Иначе нямаше да получи интервю или щяха да го прекъснат. Това са контролирани процеси, няма импровизации. То е насочено изцяло към пазара в САЩ, към републиканците - да даде едно рамо на Тръмп, който каза тотална глупост, че ще насърчава Путин да прави каквото си иска", каза гостът.

Във връзка с отмененото посещение на Путин в Турция експертът видя бягство от конкретен ангажимент.

"Ако отидеше в Турция, трябваше да има ясни послания, отваряне на вратата. Много анализатори казват, че Русия е в добра фаза във военно отношение. Миналата година ключов беше Бахмут, който е с размерите на "Люлин". Тази година това е Авдеевдка - с размерите на "Красно село". Водят се титанически военни действия за малки стъпчици. Великата Руска империя от една страна и от друга страна Украйна. И двете страни се задъхват. Украйна, която по-малкият субект, е логично да има умора, не е логично, че тази империя, наречена Русия, се задъхва в този конфликт", анализира Илия Лазаров.

Пред Bulgaria ON AIR той прогнозира, че нито Доналд Тръмп, нито Джо Байдън ще стигне до изборите за следващ президент на САЩ: "Имаме надбягване на двама възрастни хора, които са със сериозни съмнения за адекватност. А САЩ са една много млада, силна нация. Тези две фигури не представляват САЩ в никакъв случай. Тези двамата ще бъдат сменени с по-млади кандидати до изборите".

Илия Лазаров е убеден, че ако Путин излезе победител - следваща след Украйна ще бъде Полша.

"Той смята, че при смяна на администрацията в САЩ, те ще пожертват част от Европа, включително и България. Дали ще се случи - по-скоро не. Той се надява на това развитие на международната обстановка", каза международният анализатор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    фена на Путин
    Стар боклук ! Как си противоречи само. Авдеевка не можела да вземела Русия, но след усрайна следвала полша. Как се взема полша, като не можели да вземат Люлин ? И за протокола, "Бахмут" (това е измислено нацистко име) е доста над Люлин, стар измислен глупак. Поредният полит коректен плашипутарник. Ще ни жертвали. Сякаш сме агне някакво. Какви невероятни ултра простотии ръсят лизачите на краварски гъзове. Дали има и тъпаци с зяпнали човки дето им вярват ? Голям срам за умиращата ни нация ако има такива тъпаци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари