Amazon продължава да съкращава служители

0
Този път компанията се е разделила с работници от звеното Amazon Pharmacy
Този път компанията се е разделила с работници от звеното Amazon Pharmacy

Този път компанията се е разделила с работници от звеното Amazon Pharmacy

Amazon е съкратила част от служителите в своя фармацевтичен бизнес, потвърди компанията пред CNBC, предаде Investor.bg.

„Малък брой“ работници в подразделението Amazon Pharmacy са били информирани в четвъртък, че са съкратени, коментира говорителят на Amazon Брад Гласър. Около 80 души са загубили работните си места според Semafor, който по-рано писа по темата.

Подобно на много компании, ние винаги подобряваме процесите си, както по отношение на качеството, така и по отношение на ефективността, и идентифицираме как можем да осигурим най-доброто изживяване на клиентите“, посочва Гласър. „В резултат на това взехме решение да коригираме ресурсите и малък брой позиции бяха премахнати в екипа Amazon Pharmacy Services”.

Всичко това се случва, след като Amazon наскоро приключи най-големите съкращения в 29-годишната си история. Компанията се раздели с 18 хил. служители в рамките на няколко месеца през есента и тази година, а през март обяви, че ще съкрати още 9000 души.

Главният изпълнителен директор на Amazon Анди Джаси агресивно свива разходите на компанията, докато онлайн търговецът на дребно се сблъсква с икономическия спад и забавящия се растеж на приходите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари