Алла Пугачова се прибра тайно в Русия

0
Певицата е била сама, без съпруга си, шоумена Максим Галкин
Певицата е била сама, без съпруга си, шоумена Максим Галкин Снимка: Kirill Zykov / Moskva News Agency

Певицата е била сама, без съпруга си, шоумена Максим Галкин

Руската музикална икона Алла Пугачова се е прибрала тайно в Русия с влак и без мъжа си, съобщиха руски издания, цитирани от вестник 24 часа.

Певицата е била забелязана на Ленинградската гара в Москва, а влакът, с който е пристигнала, е дошъл от Псков.

74-годишната изпълнителка е била уловена на видео как върви по перона, придружена от двама души, след което се качва в черен автомобил и напуска гарата. Звездата е била сама, без съпруга си, шоумена Максим Галкин, който е включен от Кремъл в регистъра на чуждестранните агенти.

По-късно стана ясно, че Пугачова се е прибрала в замъка си в село Гряз, близо до Москва. В средата на октомври стана известно, че в замъка на Пугачова и Галкин са започнали ремонтни дейности.

Певицата и мъжът ѝ заминаха с децата си за Израел през пролетта на 2022 г., малко след началото на войната в Украйна. След като напусна, Галкин открито критикува действията на Москва спрямо Киев. Пугачова на свой ред заяви, че “е солидарна със съпруга си”, с което обтегна отношенията си с руските власти.

След началото на войната между Израел и “Хамас” Галкин отрече слуховете за напускане на страната, като добави, че за него и съпругата му “е важно да подкрепят израелците в трудни времена”. Той каза още, че се гордее със страната, в която живее, и с нейната единна нация. “Ако служех в израелската армия и имаше поне някакви причини да отида да защитавам Израел, щях да отида”, подчерта шоуменът.

Въпреки това преди месец, след ескалирането на конфликта в Близкия изток, Пугачова си тръгна от Израел със сина си Хари и дъщеря си Лиза. Тогава се твърдеше, че те планират да прекарат следващата година в Кипър.

На 31 октомври Пугачова публикува в инстаграм за първи път от четири месеца снимка със семейството си с текст: “Ние продължаваме да живеем”.

Според руски медии звездата се е върнала в Русия, за да продава свои имоти. В края на октомври обаче в медиите се появиха слухове, че в звездното семейство са започнали проблеми - Пугачова искала да се върне в Русия, а Галкин бил против.

Руски депутати пък отбелязаха, че Пугачова е гражданка на Русия и все още не е извършила никакви действия, които биха нарушили нейните граждански права.

Всеки спазващ закона гражданин може свободно да напусне Русия и да се върне в нея. “Роднина на чужди агенти” не е и не трябва да бъде общоприето съществително. Второ, руските граждани пътуват до други страни, работят там, връщат се обратно в Русия и след това отново заминават”, каза прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, коментирайки завръщането на Пугачова в страната.

Последният път, когато певицата се върна в Русия, бе през май. Тогава тя присъства на погребението на модния дизайнер Валентин Юдашкин, но отказа да общува с журналисти и не коментира къде живее.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари