Русия обяви мъжа на Алла Пугачова за чуждестранен агент

1
Максим Галкин получавал пари от Украйна, за да критикува военните действия, обявиха от Москва
Максим Галкин получавал пари от Украйна, за да критикува военните действия, обявиха от Москва Снимка: Инстаграм

Руската легенда Алла Пугачова си навлече сериозни проблеми, след като съпруга ѝ Максим Галкин беше обявен от Москва за чуждестранен агент

Галкин, който си изявява като телевизионен водещ и стендъп комик, е яростен противник на войната в Украйна и редовно прави антируски изказвания в социалните мрежи. Според Министерството на правосъдието на Русия Галкин получава пари от Украйна за дейността си, информира Телеграф.

На 4 септември говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че не всички артисти, напуснали Русия след началото на специалната военна операция, са си позволили неприемливи изказвания. Според Песков, той не е чул нито едно подобно изявление от съпругата на Галкин Алла Пугачова. Той обаче отбеляза, Максим Галкиночевидно не е на същия път с останалите руснаци“. Песков добави, че комикът едва ли би могъл да си върне благоразположението на сънародниците си.

След началото на войната в Украйна Алла Пугачова и семейството ѝ тихомълком напуснаха Русия и отидоха да живеят в Израел, където Галкин започна да критикува страната си. През август певицата се завърна в родината си, но без съпруга си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари