Александър Михайлов заведе дело срещу Корнелия Нинова

3

Бившият шеф на "Кинтекс" Александър Михайлов изпрати съобщение до медиите, с което обяви, че ще съди Министърът на икономиката и индустрията Корнелия Нинова, предава Евроком.

Ето какво пише в позицията си Михайлов:

Заведох дело по Наказателния кодекс срещу Корнелия Нинова за всички изречени неистини за мен и военнопромишления комплекс на България.

Корнелия Нинова с лекота изрича откровени неистини за мен, а вероятно и за много други неща. Тя умело избягва въпросите на журналисти за конкретни данни, но в съда няма да има тази възможност и ще трябва да отговаря докрай за думите си. Всичко е документирано и се вижда как един политик променя тезите си и умишлено заблуждава обществото.

Атаката срещу мен стана много брутална, когато разкрих, че огромни количества българско оръжие отиват в Украйна през посредници в Централна Европа. Недопустимо е да се крие истината, защото щом се укрива тази информация от обществото ни, то колко ли още неща се прикриват. Явно уплашена да не изгуби електората си, Нинова направи всичко възможно, за да ми затвори устата. Няма да ме сплашат с тази „бухалка“, защото истината, фактите и документите са на моя страна. А Нинова все по-ясно разбира смисълът на поговорката „На лъжата краката са къси“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари