Александър Маринов: Има съгласие, че войски в Украйна няма да се пращат

0
Защо се налага това да се обсъжда като хипотетично бъдещо събитие - не ми е ясно, заяви политологът
Защо се налага това да се обсъжда като хипотетично бъдещо събитие - не ми е ясно, заяви политологът Видео: NOVA

Защо се налага това да се обсъжда като хипотетично бъдещо събитие - не ми е ясно, заяви политологът

Решение за двустранно споразумение с Украйна не може да бъде на Министерския съвет, още повече еднолично на премиера. Такова може да вземе само парламентът. Това заяви в „Денят на живо” по NOVA NEWS политологът проф. Александър Маринов.

По думите му "управляващата некоалиция доста би умувала" дали и как България да се ангажира с такова двустранно споразумение. „Бих казал, че има съгласие, че няма да се пращат войски. Всички толкова бързо, като ужилени, скочиха да опровергават. Защо се налага това да се обсъжда като хипотетично бъдещо събитие - не ми е ясно”, заяви Маринов.

Трябва да се търси мир”, призова още политологът. Според него преговори ще има, но при условията на Украйна няма как да се случат.

Проф. Маринов каза още, че ЕС е на кръстопът, тъй като не всички държави харесват унифицираната политика.

За предстоящата ротация той коментира, че има взаимно изнудване - кои министри ще се сменят. Според него управлението е неестествено, но „в България всичко е възможно”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Моа ли да питам
    ...гордия Българин,как реши,че Украйна е братска?Или се загуби умствено,докато четеш тъпотията,сътворена от ''пръвия''?
  • 6
    3
    до 12 - 112
    Абе, украинското еврейче с ник българин, ти оръжие в ръцете държал ли си?!? Войната не е като във филмите и видеоигрите Аз в Украйна нищо не съм загубил, че да ходя да си го търся! Да те питам, ти защо не си там, имаш много възможност, чуждестранния им легион е отворен за такива като тебе, айде давай, кво чакаш, или само дрънчиш като пробито тенеке!
  • -6
    2
    Българин
    Ако трябва ще ходим да се бием за братска Украйна срещу окупаторските рушлямски орки! България и Украйна срещу гнусните окупатори! СЛАВА!!!
  • -5
    1
    министерство на нашествениците...
    ПРЕДУПРЕЖДАВА: министерски съвет разработва нов законопроект по британски модел за неплатени глоби към КАТ и правосъдното ще се отнемат човешки органи в полза на държавата, за неплатени данъци ще се наказва с ритуално убииство и отнемане на всички човешки органи в полза на държавата задълженията ще се наследяват ако някой орган откаже
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари