Александър Андреев: Гласували за ГЕРБ го правят за заплатицата и ги е срам да признаят избора си!

3
Костадинов е много сръчен политик и демагог, неслучайно той увлича толкова много хора след себе си, продължи анализа си журналистът
Костадинов е много сръчен политик и демагог, неслучайно той увлича толкова много хора след себе си, продължи анализа си журналистът Снимка: Дарик радио

Костадинов е много сръчен политик и демагог, неслучайно той увлича толкова много хора след себе си, продължи анализа си журналистът

Има неща от изборите, за които журналистът Александър Андреев призна в “Кой говори” по Дарик, че е шокиран.

Най-важното са тези 60 процента негласували хора. Това е срам за България! Тези 60 процента си заслужават съдбата, да живеят в нестабилна държава, подложена на хибридни атаки и с нарастваща инфлация. Мен ме е срам за тях”, заяви той.

Иначе по думите му се е случило очакваното - двете големи коалиции ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са с почти изравнени шансове. “Снощи сякаш дълго време ПП водеше, нощеска се обърнаха нещата. Причината е, че снощи гледахме екзитполове, а хората на екзитполове ги е срам да си кажат, че са гласували за ГЕРБ. Защото това е корпоративен вот - за заплатицата”, анализира Андреев.

Третото място на “Възраждане”, които изпреварват и ДПС, журналистът обясни с това, че “Костадинов е много сръчен политик и демагог, неслучайно той увлича толкова мн хора след себе си”. “Казвам го без особена симпатия към него. Той дори ме е заплашвал писмено със саморазправа”, уточни Андреев.

По думите му обаче Костадинов говори по един много прост и разбираме начин. “Нещата които казва, изглеждат убедителни, въпреки че в повечето случаи лъже. Снощи пак е повторил по всички телевизии, че българската политика се прави на практика в Американското посолство. Но това донякъде е вярно, защото България е съюзник на Америка в НАТО и естествено българската политика ще се съобразява с подписаните договори, а не с вашите несвързани с действителността приказки за неутралитет”, обърна се Андреев към Костадинов.

Във връзка с поведението на държавния глава и думите му за това, че България няма да се включи в предоставянето на оръжия за Украйна, въпреки решението на 48-ото НС, Андреев обобщи: “Радев е военен, скромно форматиран човек. Той си изчерпа ресурса. Борави в областта на външната политика, но не се справя. Слуша съветниците си, че българите искат мир и неутралитет, но това е нескопосно и безпомощно. Радев вреди малко на България, но не е толкова фатално”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Гошо куче лошо
    Това, че Българите искали мир и неутралитет било нескопосано и безпомощно ... ей то и тоя стана военен разбирател. Когато тия дето реват за война отидат, бият се и който оцелее тогава да плямпа.
  • 12
    1
    Някой го правят за лебец
    , но други за лебец , сиренце и чер хайвер биля.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари