Иван Бакалов: Засега не се очертава друга партия, алтернативна на ГЕРБ, освен ПП-ДБ

2
Ако някой не е съгласен, да посочи коя е втората политическа сила, призова журналистът
Ако някой не е съгласен, да посочи коя е втората политическа сила, призова журналистът Снимка: БГНЕС

Ако някой не е съгласен, да посочи коя е втората политическа сила, призова журналистът

Наслушахме се на - Аууу, сглобката, изпраха Борисов и прочее...

Само че от изборите се видя, че засега не се очертава друга партия, алтернативна на ГЕРБ, освен ПП-ДБ. Ако някой не е съгласен, да посочи коя е втората политическа сила.

Преди време алтернатива на ГЕРБ, като главна опозиционна сила, беше БСП. Появи се ИТН и избирателят видя в него инструмента за отстраняване на Борисов. ИТН спечели избори и се издъни. После се появи ПП, спечели избори. Парламент, в който никой няма мнозинство, едвам състави правителство. И ИТН се заигра с ГЕРБ да свали това правителство.

Сега резултатите са такива, каквито ги виждаме.

И "Възраждане" на местните избори се представи под очакванията и под резултата си от парламентарните избори. Само във Варна, София, Габрово и Добрич има 11-13%, другаде пада и до 1-2%. Никаква алтернатива не е, въпреки претенции за втора и даже за първа политическа сила. И с тия антиевропейски и проруски лозунги, нямат шанс да помръднат по-нагоре.

ИТН потъна още по-надолу, тук-там с по 1-2 общински съветника, или без никакви. Само в Пловдив и София имат по 3-4.

Който е недоволен, да прави нова партия. Това е на тезгяха.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    фена на Путин
    Кажи нещо за Путин, отрепко ! Липсва ми малко Русофобия. Дай обясни, какви орки са Руснаците и как умират от глад по свиреп от Сомалийския. Или усети, че бидон напъна клоунът да сяда на масата и да цепи на две усрайнаха и обърна плочата. Ще се извиниш ли задето плю и лъга, че са останали без боеприпаси, че са готови фалирали, че икономината им е безвъзвратно съсипана, ще се извиниш ли, отрепко долна ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари