Алекс Сърчаджиева е на предела на силите си

4
Тежък и мъчителен период изживява красивата актриса и водеща на "Биг Брадър"
Тежък и мъчителен период изживява красивата актриса и водеща на "Биг Брадър"

Кошмарни дни за жената на Иван Ласкин.

Тежък и мъчителен период изживява красивата актриса и водеща на "Биг Брадър" Александра Сърчаджиева. Щерката на Пепа Николова неведнъж се е доказвала като борбено и мъжко момиче, но изпитанието, през което преминава в момента, е толкова тежко и мъчително, че и човек с желязна психика трудно би го понесъл.

Заради състоянието на своята половинка, актьора Иван Ласкин, крехката Александра е на предела на физическите си сили, но не си позволява да падне духом само и единствено заради дъщеря им София. Както е известно от средата на декември любимият на няколко поколения българи Васко да Гама от село Рупча се бори за живота си в реанимацията на Военно-медицинска академия. Ласкин е с чернодробна недостатъчност. На този етап обаче трансплантацията е невъзможна, тъй като много от органите не функционират на пълни обороти. Лекарите поддържат актьора жив с надеждата състоянието му да се стабилизира до толкова, че да позволи хирургическа операция за поставяне на черен дроб от донор, пише Ретро.бг.

Из арт средите отдавна не е тайна, че моментното му дередже е в резултат на годините прекаляване с алкохола. Състоянието му обаче започна да се влошава критично тази есен, докато Алекс бе ангажирана с "Биг Брадър". Заедно с Азис водеха дейли епизодите, но по едно време изявите им бяха сведени от 3, до две, а често и до 1 на седмица.

Още тогава, виждайки, че Сърчаджиева се разкъсва между Втора градска болница, където Ласкин лежеше, и студиото в Нови хан, продуцентите й влезли в положение и съкратили телевизионните й изяви, за да може да се посвети максимално на Иван. А и на дъщеря им София, за която реално в момента няма кой друг да се грижи, освен нея. През целия й съзнателен живот най-близкият човек до Александра, на когото винаги и за всичко можеше да разчита, бе майка й Пепа Николова. А дори и след смъртта й актрисата не стопли отношенията с биологичния си баща Йосиф Сърчаджиев. Дори и в този труден за нея момент, водещата на "Биг Брадър" не нарушила принципите си и не е търсила помощ от 73-годишния артист в ежедневните грижи за внучка му. За нея не можела да разчита и на възрастната си свекърва, която остана вдовица миналото лято.

Запознати издават, че отмяна на Александра поне в грижите за второкласничката София била доведената й сестра Люба. 21-годишната дъщеря на Ласкин от първия му брак обожава чаровната си малка сестричка и още от тийнейджърска възраст помага в отглеждането й, най-често когато Сърчаджиева и баща й са имали ангажименти в театъра или в телевизията.

В последно време София и Люба прекарвали повече време заедно, дори и нощем каката оставала при сестра си, понеже не били редки случаите, в които докато Александра нощува във ВМА, за да е близо до Ласкин.

На всичкото отгоре, за капак на цялата лошотия, която й се струпа, борбената актриса ходи и на репетиции в Сатиричния театър, а след броени дни й предстоят представления с постановките "Терапевтът" и "За какво ви е Дон Кихот?".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари