Алек Алексиев и Яна Титова се ожениха

4
Щастливото събитие е се случило преди три месеца, в малък замък в Италия
Щастливото събитие е се случило преди три месеца, в малък замък в Италия Снимка: Фейсбук

Щастливото събитие е се случило преди три месеца, в малък замък в Италия

След 12-годишна връзка, две деца и едно куче, актьорите Алек Алексиев и Яна Титова най-накрая се ожениха, пише Dir.bg. Щастливото събитие се случило преди три месеца, в малък замък в Италия.

Двамата разказаха, че не са целили сватбата да бъде тайна, просто не са шумили около него.

"То стана естествено, просто искахме да си го запазим за нас за известно време", разказа актрисата и режисьор Яна. Алек пък допълни, че заедно с тях са били много малко хора, единствено такива, които те определят като "семейство" - хора, които чувстват близки до себе си, на които могат да разчитат и които обичат.

Кумове на двойката са дългогодишните им близки приятели - Валентина и Александър Каролеви. Именно на кумата, която участва в режисьорката лента на Яна "Доза щастие", пресъздавайки образа на покойната си майка Весела Тотева, се паднала нелеката задача да се заеме и с организацията на цялата сватба.

Валентина била тази, която успяла да убеди Яна да не се облича с плажна рокля за големия ден, като я убедила да обиколи с нея няколко булчински магазина, където намерили и мечтания тоалет. Същото се случило и с Алек, който все пак каза заветното "да" с костюм, а не с къси панталонки, както бил първоначалния му замисъл.

Валентина предложила и локацията, на която да се състои тържеството, а именно - малък замък в Италия. Празненството продължило четири дни, като преди това имали и малко тържество в Пловдив, където било подписването. "Хана пък имаше рожден ден, така че целият месец май беше тържествен", сподели Яна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари