Актуалните мъжки сватбени костюми през есен 2022

0
Мъжките сватбени костюми от три части са супер стилен вариант за специалното ви тържествo
Мъжките сватбени костюми от три части са супер стилен вариант за специалното ви тържествo

Мъжките сватбени костюми от три части са супер стилен вариант за специалното ви тържествo

Лятото може да е отминало, но любовта не познава сезони, а романтичните празници в нейна чест продължават. Тъкмо всички са се прибрали от летните ваканции и е време за нови запомнящи се събития. Със смяната на сезона приветстваме и новите модели мъжки сватбени костюми. С какво се отличават те?

Перфектният модел мъжки костюм за сватба съчетава представителност и комфорт. В този толкова важен за вас ден удобството е не по-малко важно от безупречния стил. Ако към естественото ви притеснение се добави и чувството за неудобство от недобре подбрания костюм, празникът ви може да се окаже мъчение и това ще си личи по всички сватбени снимки, а както всички знаем… те остават за децата и внуците.

Това, с което се отличават есенните мъжки костюми за сватба, са не толкова наситените цветове, които допълнително придават официалност към повода: тъмносиньо, бордо, тъмносиво, тъмнокафяво, антрацит. Но има и варианти в бежово, в светлокафяво, които също са много подходящи.

Източник на изображение: lazarini.eu

Ако искате да избягате от клишетата, то тогава заложете на тъмнозелен „каки“ мъжки костюм за сватба. През тази есен зеленият цвят се радва на голям успех.

В колекцията на един от водещите български брандове за елегантна мъжка мода – LAZARINI ще откриете богат избор, съчетаващ по хармоничен начин фин плат и ярък дизайн. Уникалната лекота на плата се дължи на материята, от която са изработени луксозните мъжки костюми на LAZARINI, а именно тънката прежда фина вълна. (така наречената „студена вълна“)

Есенните мъжки сватбени костюми за 2022г.

„Студената вълна“ определено е най-предпочитаната материя за сезона. Тя е много подходяща за церемониалните случаи, тъй като е много фина и лека. Райето, рибената кост, пепитът и карето са новостите в декорациите на костюмите за този сезон. Те придават допълнителна изисканост и характер на сватбения тоалет.

Мъжките сватбени костюми от три части са супер стилен вариант за специалното ви тържество. Препоръчваме ви да разгледате елегантните модели в тъмносиньо каре. Бихте могли да съчетаете със светлосиня папийонка, светлосиня кърпичка за сако, а реверът му може да бъде украсен с малка и фина брошка от плат.

Източник на изображение: lazarini.eu

Много артистичен и ефектен е церемониалният мъжки костюм в бял цвят с черни акценти. Той е предназначен за тържествени поводи, при които важи изискването за строго официален дрескод (White tie). Реверът и филетките на този модел са от черен сатен, който контрастира изключително стилно на белия костюм. Ръкавите са украсени с кокетни копчета в черно. Копчетата на сакото отпред също са в черно, а копчетата на елека към костюма са бели. Този модел е много ефектен и запомнящ се, тъй като рядко се удават случаи за обличане на облекло от такава класа.

Актуалните детайли при есенните мъжки сватбени костюми

Контрастни филетки, двойни филетки, остри сатенирани ревери и сатенирани копчета, закопчаване с едно копче, контрастни шевове, подчертани с ефектни шевове ревери, платове със ситни структури на контрастни точки, фини контрастни елементи, контрастни хастари (които при леко разтваряне на сакото стоят много ефектно), сатенирани панталони, вталени силуети – тези елементи изграждат сватбения стайлинг през настоящата есен.

Неувяхващата класика мъжки сватбени костюми

Смокингът и фракът са избори, които са подходящи за така наречения „White tie“ дрескод. Този тип облекло е върхът на класата и изтънчеността. А знаете ли каква е разликата между фрак и смокинг?

Фракът се състои от подрязано отпред сако, което отзад има дълги, тесни, подгъви. Панталонът към този тип церемониално сако е с копринени или със сатенени ивици. Фракът е най-подходящ за вечерна сватба. Изработва се от черен креп. Фракът е винаги черен, няма други опции. Носи се разкопчан, с безупречно бял елек от коприна и ефектни копчета. Преди да се спрете на такъв тип мъжки костюм за сватба, помислете дали е подходящ за средата, в която ще се проведе тържеството (ресторанта или друг тип заведение), за темата на сватбата (в случай, че имате такава), също преценете как ще стои фракът до сватбения тоалет на булката (трябва да има хармония в стиловете, за да не изглеждате не на място). Различните облекла са удачни за носене в определен контекст, а това важи с най-голяма сила за фрака.

Източник на изображение: lazarini.eu

Смокингът е една идея по-малко церемониален. Той не е задължително черен, предлагат се и по-светли тонове. Сакото е с копринени или сатенени ревери и с отворена предна част, а панталонът е като този при фрака. Носи се задължително с папийонка и със закопчани копчета. Сатененият пояс е неизменна част от смокинга.

Надяваме се тази статия да ви бъде от голяма полза в подготовката за специалния ден. И ако все пак имате много въпроси, които са останали без отговор, заповядайте в магазините на LAZARINI, за да получите експертна помощ от нашите консултанти при изграждането на най-подходящата визия за вас!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари