Актрисата Диана Димитрова даде показания в полицията

0
Димитрова е била придружена от адвоката си Антон Станков
Димитрова е била придружена от адвоката си Антон Станков Снимка: Facebook

Димитрова е била придружена от адвоката си Антон Станков

Актрисата Диана Димитрова, която в края на ноември сподели, че преди пет години по време на работа е станала жертва на насилие, е дала показания в полицията. Това съобщи самата тя в социалните мрежи.

"Тази сутрин дадох показания в СДВР - криминална полиция, придружена от моя адвокат г-н Антон Станков. Апелирам да подбирате източниците си на информация, анализите им на база едно интервю и да ги подлагате на съмнение. Високият морал е моята религия и аз съм човек, който държи на думата си.

Днес е голям празник - Игнажден. Внимавайте кой ще ви ''полази'' и бъдете честити!", написа актрисата във фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Sтанко
    5мин. славастигат ли ти ? Ако ДА - аре бегай! Ине сеизлагай повече. Едно изречение не можеш да направиш! Без гримасите на муцуната си, не можеш да изразиш нищо! Не ме грабваш като непозната, ама такива като теб не искам да познавам даже. Викахме им вереци едно време - налюбваш я на бързо и след това гледаш да не те вижда една седмица - после вече има друг набелязан. В случая ловеца се прави на жертва и то от далече си личи...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари