Актриса от Русе стана Дама на годината

9
Гюлсим Али се прибра до България, за да си получи наградата
Гюлсим Али се прибра до България, за да си получи наградата Снимка: Гюлсим Али / Facebook

Гюлсим Али се прибра до България, за да си получи наградата

Българката Гюлсим Али, която е една от най-популярните актриси в турските сапунени сериали, се завърна у нас за връчването на наградите „Мисис Дама на годината 2024“. Актрисата грабна титлата „Най-успяла българка зад граница“ и благодари на събитието за отличието.

„Благодаря ви много за прекрасното време, България! Чувствам се много, много щастлива и поласкана. Това е първата награда, която получавам от страната, в която съм родена и израсла. Ще се видим отново, София!“, написа красивата брюнетка в своя инстаграм профил. Филмите, от които я познаваме, са: „Последно лято“, „Последен изход“, „Селска господарка“, „Възкръсналият Ертугрул“, „Линия на спасение“ и сериала „Планинско сърце“, пише България Днес.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса „Супермодел на България“. Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в Русе в семейството на български турци и никога не губи връзката си с родния град. Първите ѝ стъпки в киното са през

2012 г., когато се явява на кастинг и е одобрена за второстепенна роля в поредицата „Последното лято на Балканите 1912“. Снимките са в Северна Македония, а след техния край младата актриса заминава да живее в Истанбул за постоянно. Целта ѝ е да усъвършенства турския си език, тъй като преди това основно говори на български. В Турция Гюлсим проби с участието си в няколко суперуспешни сапунки. Въпреки натоварената си програма нашата звезда успя да намери време за България.

Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме заради това, което сами са направили. Те са майки, те са приятели, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите най-вече - те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.

Над 100 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории от тях журито реши да награди само 13. Категория онлайн магазин Александра Димитров, категория иновации - Катя Мачуганова, категория медицина Теодора Йосифова, категория мода - Румяна Иванова, категория тв журналистика - Симона Кръстева, категория журналистика - Александра Томова, категория вино и винена култура - Аделина Георгиева, категория право - Райна Мандакова, категория най-успяла българка зад граница Гюлсим Али, категория благотворителност - Манита Вартан, категория политика - международен партньор- Карин Доберсбергер, юрист по образоваование, категория международен партньор Диана Джерард, и категория мистър на годината - Стефан Илчев - един от най-популярните и обичани изпълнители.

Илчев също се отблагодари за отличието в мрежите: „Благодаря за наградата, за уважението и отношението към мен! Мистър на годината 2024”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    17
    Ачо
    Хубаво момиче без силикони и татуировки. Такива тук почти не останаха.
  • 4
    16
    Spermaman
    Че е хубаво пиченцето спор няма. Обаче народ чиито "най-успяла жена" е второстепенна актриса в сапунка е жалък. Толкова ли нямаме една жена учен, бизнесмен, и т.н?
  • 3
    15
    Съшия Фен на Чичо.
    Ами да ти кажа приятелю, много добре знам какво е българин. Като се погледна в огледалото не виждам нищо не - българско. Относно "мандръсването"...смешко, аз си знам рода, доста назад във времето...а за такива, айде да съм културен, като теб нам, че често не знете коя ви е...айде пак да съм културен - родила.
  • -3
    14
    интересно,
    #13, това че си Иван например ли те прави българин?!? Сигурно през вековете никой освен българи не е мъдръсвал някоя от предките ти?!? Смешко, даже не знаеш какво означава „Българин“
  • 3
    13
    Фен на Чичо
    Истинска "Бългрка", на име ГЮЛСУМ....Не бе, не ме разбирайте неправилно. Радвам се че е получила признание момичето. Хубаво, младо, талантливо, ама Гюлсум не е БЪЛГАРСКО име. Същата работа като ония репортажи, дето в Германия или нейде другаде на майната си, извършили престъпления разни "българи". Поглеждаш внимателно снимката или репортажа - хоп, то мангал....Не знам. Нещо не е наред с журналистиката да ви река...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари