Активисти на "Възраждане" замеряха с червена боя сградата на ЕК у нас

3
Поддръжници на партията се включиха в поредния "Поход за мир"
Поддръжници на партията се включиха в поредния "Поход за мир"

Поддръжници на партията се включиха в поредния "Поход за мир"

"Поход за мир" в редица градове у нас с искане България да запази неутралитет в конфликта между Украйна и Русия. В София хората се събраха пред Националния дворец на културата. Към демонстрацията се присъединиха и политици от редиците на „Възраждане” и БСП. Походът блокира движението в центъра на София, информира Нова телевизия.

Участниците преминаха по булевард „Витоша”, покрай Президентството и Народното събрание. Поддръжниците на „Възраждане” се отклониха към представителството на Европейската комисия в България и демонстративно хвърлиха червена боя по сградата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    13
    До 9
    Дали след тази "смела" акция,буб@та ще порасне ?
  • 1
    12
    До 6
    А ти откъде знаеш,че не е....
  • 5
    11
    daskal
    Ох, много омраза и агресия под дебели пластове простотия! Хитреците са ги яхнали и не пропускат да манипулират. Зер, там им е далаверата.
  • 5
    10
    русенец
    Защо, ти да не си се записал в редовете на самая могучая и непобедимая, където 250 дни воюва за един град. И уг го превзела, ама не е сигурно. Напомня ми как Хитлер е блокирал Ленинград, сега и наследника му Путлер прави същото. Националистически идеи в социалистическа държава - става националсоциализъм. Или по друг начин казано - фашизъм. През 20 век този фашизъм е хитлеризъм. През 21 век този фашизъм е путлеризъм
  • 1
    9
    ...
    Момчета, БРАВО !!! Дано излезе в евронюз.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари