Ако сте уморени от всичко - прочетете това

0
Запомнете, никой от нас не може да остава вдъхновен всеки ден...
Запомнете, никой от нас не може да остава вдъхновен всеки ден...

Ние всички сме уморени, и не само във физическия смисъл на думата, толкова много, че понякога не ни остават никакви сили.

Иска ви се да махнете с ръка, да се предадете, да се отвърнете от света. Но това със сигурност не е изход, пише ДРУГИТЕ НОВИНИ

Тази статия ще ви помогне да погледнете към умората от различен ъгъл. Поемете дълбоко въздух, прочетете и действайте.

- Светът, в който живеем е много изтощителен. Той е неблагодарен. Уморени сте даже от това, че живеете в него. Уморени сте от прекалено много любов, грижи, от това, че само давате на света, а той никога нищо не дава в замяна. Уморени сте от несигурността. Уморени сте от монотонността на ежедневието.

Някога сте били изпълнени със светли надежди, не знаехте какво е цинизъм, бяхте готови да давате отново и отново. Но разбитото сърце, неизпълнените обещания на някой, провалени планове – всичко това постепенно ви приземи. Светът не винаги е бил мил с вас и губехте повече, отколкото печелите, а сега нямате абсолютно никакво вдъхновение за да опитате отново. Разбираемо е .

Истината е, че всички ние сме уморени. Всеки един от нас. При достигане на определена възраст всички ние не сме нещо повече от една армия с разбити сърца и болни души, които отчаяно търсят хармония.

Ние искаме повече, но сме твърде уморени за да молим за това. Не ни харесва, че сме тук, но сме твърде уплашени, за да започнем нещо от самото начало. Ние трябва да поемаме рискове, но се страхуваме да видим как всичко около нас, може просто да се разпадне. В крайна сметка, ние не сме сигурни колко пъти можем да започнем всичко отначало.

Друга истина е, че ние сме уморени един от друг – уморени сме от игрите, на които играем, лъжите, които разказваме, несигурността, която даваме един на друг. Ние не искаме да носим маска, но и да оставаме наивни глупаци също не ни харесва. Трябва да играем нашите омразни роли и да се преструваме на някой, защото не сме сигурни в избора си.

Знам колко трудно е да се продължи да се прави нещо или да опитваме нещо по-различно, когато силите ни са изчерпани. А тези оптимистични идеали, които бяха най-съкровената ни надежда, сега изглеждат безнадеждни и глупави. Но аз питам, ако сте толкова близо до това да се предадете: направете още един опит, с всички сили.

Ние сме много по-жизнерадостни, отколкото можем да си представим, и това е неоспорима истина. Ние сме в състояние да даваме повече любов, повече надежда, повече страст, отколкото даваме днес. Искаме незабавни резултати и се отказваме, ако не видим ефекта. Разочаровани сме поради липсата на обратна връзка и изоставяме всички опити.

Запомнете, никой от нас не може да остава вдъхновен всеки ден. Ние се задъхваме. Всички сме разстроени. Всички сме уморени. Фактът, че сте изтощен и уморен от живота, не означава, че вие ​​стоите на едно място.

Всеки човек, на който някога сте се възхищавали, поне веднъж е изпитвал поражение в преследване на мечтата си. Но това не го е спряло да постигне целите си. Не позволявайте на себе си да се откажете, без значение какво правите, независимо дали това е ежедневие или е изпълнението на грандиозни планове.

Когато сте уморени се движете бавно. Движете се спокойно, без бързане. Но не спирайте. Уморени поради наистина обективни причини. Уморени сте защото много неща променяте и правите. Уморени сте защото израствате. А изведнъж това ваше израстване може истински да ви вдъхнови.

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари