Ако щеш - 200 лева за кръводарител!

5
Пращат ни индиректно при посредници с ромските кръводарители... Щото нямаме избор....
Пращат ни индиректно при посредници с ромските кръводарители... Щото нямаме избор....

О..да! Северин е престъпник... няма спор... А другите престъпници, тези дето вършат престъпления, скрити зад закона, буквичката, параграфа и заключената врата? За какво иде реч?

Днес отивам в кръвния център с двамата ми сина и още един кръводарител, след изричното потвърждение на дамата от рецепцията, че приемат кръв без оглед на групата. В 8:00 часа ние сме амнайсти номер... Както и да е... Влиза се бавно, спокойно на 40 минути един човек, максимум двама... И..чудо, идва реда на моите момчета... Пред очите ми се откриват 5 (пет) празни легла за кръводаряване и една .. мед. работничка, която ми казва... може и да са ви казали от регистратурата, че може, ама не може ..трябва нулева кръвна група... двама човека... И ни пращат индиректно право на чакащите навън посредници с ромските кръводарители... Щото нямаме избор....

Ако щеш - 200 лева за кръводарител... И така - резултат - 3 часа на пет човека - загубени. ..

Та питам си аз..щото си нямам работа... Къде пише в нашите закони, че близките на болния са длъжни да подсигурят кръв... И къде пише, че трябва да подсигурят точна, конкретна кръвна група... И ако не могат? Да си платят на попа продължението на сагата ли?

Стига де! На тази държава ли да ръкопляскаме, че се развива цивилизовано! Аз лично - няма да ръкопляскам... Сезирам...прокуратура... Всъщност..има ли държава изобщо?

‎Галичка Николова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари