Ако обичате да се снимате, това е вашата работа!

0

Ако сте активни в Инстаграм и обичате да снимате, това е правилното нещо за вас.

Компания, която организира круизи изисква "професионален" човек за почивка, чиято единствена задача ще бъде да публикува три снимки в Инстаграм дневно по време на круиз по света.

Кандидатът, който ще получи работата в компанията Royal Caribbean International ще получи платени три круиза през триседмичен стаж, а единствената му работа ще бъде да документира круиза в социалните мрежи. През всеки круиз ще трябва всеки ден да публикува по три снимки

В правилника пише, че снимките трябва да показват морето, пристанищата, хоризонта, корабните помещения, невероятните преживявания на кораба ... По време на всяко круиз служителите ще трябва да отидат и на три наземни екскурзии.

Успешният кандидат през първите три седмици ще печели около 3000 евро и ще мъ бъдат платени всички разходи за настаняване и храна.

Когато става дума за кандидатите, които ще кандидатстват, компанията ще избере своя служител въз основа на външния вид, способността за разказване на истории и оригиналност в Инстаграм.

"Нашите круизи са пълни с изключителни моменти и се надяваме, че ще намерим талантлива личност, която красиво ще ни препоръча и ще представяи тяхната уникалност", каза директорът на компанията за Великобритания, Бен Боулдин. 

Ако мислите, че имате това, което търсят, публикувайте своя опит от пътуване в Инстаграм и ги тагнете - @RoyalCaribbeanUK и поставете хаштаг #ExtraordinaryExplorer.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари