Ако ме вбесите, повярвайте ми, ще ви изям живи и сурови!

0
Дайте ми оцет и сол и ще ви изям
Дайте ми оцет и сол и ще ви изям Снимка: БГНЕС

Президентът на Филипините Родриго Дутерте се зарече лично да разфасова и да яде от телата на ислямисти от групировката Абу Саяф, за да отмъсти за смъртоносните им нападения.

Те ще си платят. Като му дойде времето, ще ви изям пред хората”, каза Дутерте пред филипинска аудитория по време на визитата си за регионална среща в Лаос.

Ако ме вбесите, повярвайте ми, ще ви изям живи и сурови”, каза президентът.

Дутерте води безпощадна борба с престъпността откакто дойде на власт на 30 юни. Досега нейна жертва са станали 3000 души.

Сътрудниците на президента често настояват пред журналистите да не цитират президента дословно, посочвайки, че 71-годишният държавен глава говори простонародно.

По време на предизборната си кампания тази година Дутерте си навлече всеобща критика, когато каза, че искал да изнасили „красива” австралийска мисионерка, която е била сексуално насилена и убита при затворнически бунт във Филипините. Дутерте детайлно описа как ще яде от ислямистите.

Ще ви разрежа и ще ви отворя. Дайте ми оцет и сол и ще ви изям. Без майтап”, казва Дутерте в разпространен видео материал на речта му.

Абу Саяф е малка ислямистка група, базирана на отдалечените южни острови на преобладаващо католическата държава и е в американският списък на терористичните организации.

Абу Саяф отвлича чужденци за откуп и ако не получи парите, обезглавява пленниците. Тази година групировката уби двама похитени канадци.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари