Агресията винаги е характерна за българите

0
Паникьосан за мизерния си животец агресивен дебил намушка момче в трамвая в София, защото не носило маска
Паникьосан за мизерния си животец агресивен дебил намушка момче в трамвая в София, защото не носило маска

ЖИВОТЕЦЪТ, САНЧО, ЖИВОТЕЦЪТ....

Хората сигурно са полудели! Паникьосан за мизерния си животец агресивен дебил намушка момче в трамвая в София, защото не носило маска. Тоест - може да застраши живота на дебила, който не осъзнава, че парцалът служи само за разпознаване на подобни типове и заобикалянето им отдалеч.

Свободата отдавна умря в западната цивилизация. Основните права останаха на хартия и струват точно толкова, колкото и листа хартия, на който са написани. Медицинските експерименти с хора се превърнаха в новото верую на безмозъчните. Контролът е по-лесен над паникьосаните и търсещи спасение, нали?!?

Агресията винаги е характерна за българите. Но с тази пЛандемия нещата излязоха извън контрол. Жалки същества, за които задникът им представлява цялата им вселена, се изживяват като полицаи и палачи спрямо всеки, който си позволи различно мнение.

И какво да очакваме скоро - черен печат на челото, че не сме ваксинирани, вечерен час и ограничаване на правата? И правото на всеки да стреля срещу тези, които не вярват във вирОЗа?!?

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари