Агресия срещу медик в Хасково

0
Двама мъже нападнаха лекар в Спешното отделение на МБАЛ Хасково
Двама мъже нападнаха лекар в Спешното отделение на МБАЛ Хасково Снимка: МБАЛ Хасково / архив

Двама мъже нападнаха лекар в Спешното отделение на МБАЛ Хасково

Причината - медикът направил забележка заради силен шум.

Сигналът е получен в четвъртък в 20:15 ч. На място незабавно е изпратен автопатрул, който установил, че двамата мъже чакали свой близък в коридора на отделението. Там обаче те крещели и се смеели, което накарало дежурният лекар да им направи няколко забележки.

Когато шумът станал нетърпим и започнал да пречи на работата в отделението, докторът опитал да ги изведе извън сградата. Тогава единият от мъжете, на 46-години, го обидил, а по-младият, на 18 години, го ритнал в бъбреците и ребрата, информира БТА.

Двамата са отведени в районното управление, където са тествани за алкохол. Пробата на 46-годишния е отчела 1,12 промила в издишания въздух. 18-годишният пък е бил задържан до 24 часа, допълниха от полицията.

По случая е образувано бързо производство за причиняване на телесна повреда по време на изпълнение на служебните задължения, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Гост
    По 100 тояги за назидание и повече няма да повторят
  • 2
    1
    За протокола
    Е, тези двама идиоти няма да правят повече така.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари