Двама мъже нападнаха лекар в Хасково

2
Единият от нападателите е положителна алкохолна проба
Единият от нападателите е положителна алкохолна проба

Единият от нападателите е положителна алкохолна проба

Лекар от спешното отделение на болницата в Хасково беше нападнат снощи по време на смяна, предаде БНТ.

Двама мъже, на 18 и 46 години, от Димитровград изчаквали свой близък, потърсил помощ в отделението. След забележка на лекаря, че вдигат шум и че не може да се снима, младият го изритал в бъбреците, а възрастният го наругал. Повикана е полиция, двамата са тествани за алкохол, пробата на 46-годишния показала 1.12 промила.

"Два пъти, три пъти той му е правил забележка, че не може тука с количките да се разкарват, да правят такива движения, след това са продължили да вдигат шум и да се държат по същия начин. Той му е казал, че трябва да престане, че шуми, че хората вътре не могат да работят, има травматизъм, има и други случаи, има човек със счупен крак, той му казал няма, аз те снимам и тогава го бутнал да вземе телефона и в момента, в който той посегнал да вземе телефона, по-младият го ударил", разказа Д-р Димитър Кючуков, началник на Спешно отделение на МБАЛ- Хасково.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари