Агресия към майка и детето ѝ със специални потребности

0
Възрастни жени ги нападнаха заради шум на фитнес площадка
Възрастни жени ги нападнаха заради шум на фитнес площадка Видео: NOVA

Възрастни жени ги нападнаха заради шум на фитнес площадка

Вербална и дори физическа агресия към майка и детето ѝ със специални потребности. Спорът възникнал заради фитнес уреди на открито, които според две възрастни жени, не можели да ползват на спокойствие. Вече има подадена жалба в полицията, а майката издирва нападателките.

На площадката имаше две жени и един мъж, виждат се на снимките, които съм публикувала. Направиха забележка, че един от уредите е много шумен, тъй като няма тампони. Така започна спречкването", заяви в ефира на "Здравей, България" по NOVA майката Деница Джурова.

Госпожата започва да казва, защо така блъскаш? Първо тя държеше невероятно обиден тон, започва да казва на детето ми - ти си без мозък", споделя още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    13
    Спрете с филмите!
    Аутистите не са изключително интелигентни, умни и талантливи деца. Това са дечица, които са луди. Подведохте се по два филма и от луди, станаха специални. Ами,не, луди са. Спрете се с това отричане. Покрай два холивудски филма за аутисти вие изперкахте. То е постижение ако го научите да ползва тоалетна, но вие си настоявате че е интелигентно, умно и талантливо. Аз съчувствам на болката ви, ужасяващо е, но какво да направя? Държавата прави каквото може.
  • 5
    12
    Лили
    Вие нещо добре ли сте? Как може да говорите така за деца с аутизъм? Аутистите са изключително интелигентни, умни и талантливи деца. Заради такива като вас има хора, които се диагностицират по-късно, ако не и никога и живеят без да знаят, че са аутисти.
  • 6
    11
    До 9
    А какво ще правиш с "нормалните" мамини златни, които се държат като дебили тежка форма по площадки, заведения, хотели и пр. И на тях им плащаш, но си мълчиш, че иначе ще те ошамарят. И ако едните са обгрижвани, то другите може още днес да ги срещнеш и да ти стъжнят живота. И се моли някой твой близък да не мине от другата страна на бариерата, че да видиш за какво стигат парите.
  • 9
    10
    Нормален
    Много искам да попитам всички разбирачи тука,а от агресията и лиготията и писъците на тяхните деца в норма кой ще ни спаси??? Тенденция е много отдавна да не ги възпитават масово и пожелавам на едни определени идиоти от тук коментиращите същата къса генетична клечка за която говорят. Относно християнската църква и отношението към болните деца в храмовете е ясно че въпросната отдавна се е изродила,в заключение да си знаете че хапчета за лудост има но за простотията медицината още не е измислила.
  • -32
    9
    до Читател
    Съгласен съм, че е болно детето, но защо майката не вземе мерки да не пречи на останалите хора?!?!?! А нас ако отхвърли обществото, кой ще храни хората със СОП?????? Хайде да гледаме по-трезво на проблема!!!! Хората с ментални проблеми са вече толкова много. От къде мислиш, Читателю, че се поддържат болниците за тези хора, от къде мислиш, че се финансира обезщетението на майката, за да го отглежда???? От нас, които според теб, трябва да бъдат отхвърлени от обществото. Помисли малко!!!! Не може да се съобразяваме до толкова, че да пречим на хората, на които се дължи осигуряване на финанси, за да се обгрижват тези, със специални потребности. Преди да се правите на много загрижени, помислете кой в действителност трябва да бъде обгрижван, за да съществуват тези хора!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари