Агресивно куче нападна Марешка

0
Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра
Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра

Агресивно куче нападна плеймейтката Марешка. Животното захапва Бардем за гърлото и дълго време не иска да пусне. 

Зловещата драма се разиграва в Несебър, където чеченката отиде да отдъхне за няколко дни след риалитито "Игри на волята", в което участва, пише в. "България днес".

"Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра. Най-опасната зона. Попитах се с какво го заслужих", връща лентата плеймейтката.

Инцидентът става, след като Марешка се опитва да помогне на своя приятелка. Двете излизат на вечерна разходка, виждат кучето и тръгват да му се радват. То не реагира добре и захапва ръката на дружката й.

"Опитах се да го успокоя. Клекнах на колене да го прегръщам. Кучето явно си е помислило, че го нападам, и в защитна реакция ме нахапа. Паднах на земята и си хванах с двете ръце врата, да не изгубя много кръв", споделя още за ужаса красивата чеченка.

Раздразненият пес захапва Марешка повече от три пъти за гърлото. Всичко е в кръв и настава паника. Собственикът на животното успява да го отскубне от окървавената плеймейтка. Мъжът закарва двете ранени момичета в болница и видимо притеснен обяснява, че това се случва за първи път.

Приятелката на Марешка е с по-леки наранявания, но Бардем е в критично състояние. Целият й врат е възпален, като най-вероятно ще остане и белег от захапката на кучето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари