Агенцията по заетостта е с нов изпълнителен директор

0
Служебният министър на труда и социалната политика е подписал назначението на Полина Маринова
Служебният министър на труда и социалната политика е подписал назначението на Полина Маринова Снимка: МТСП

Служебният министър на труда и социалната политика е подписал назначението на Полина Маринова

Полина Маринова е новият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта, съобщиха от Министерството на труда и социалната политика(МТСП). Служебният министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров е подписал назначението. Маринова е дългогодишен служител на Агенцията по заетостта, предава БТА.

Полина Маринова започва професионалния си път в сферата на пазара на труда през 1997 година в дирекция „Бюро по труда – Младост“, София. Оттогава преминава през експертни и ръководни длъжности в системата на Агенцията по заетостта. От 2016 година до момента ръководи дирекция „Регионална служба по заетостта“ – София, където отговаря за планирането и реализирането на държавната политика на пазара на труда, предоставянето на посреднически услуги по заетост, професионалното ориентиране и обучението на възрастни, допълват от МТСП.

Изборът на Полина Маринова за изпълнителен директор на Агенцията по заетостта показва стремежът на ръководството на МТСП да залага на професионализма, опита и приемствеността. Основните ѝ задачи ще са свързани с ускоряването на работата по модернизирането на услугите на Агенцията по заетостта и подобряването на координацията в структурата на институцията, уточняват от ведомството.

До този момент изпълнителен директор на Агенцията по заетостта бе Смилен Вътов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари