Адвокатът на касапина от Нови Искър подозира имотната мафия за клането

0
Стоянов обмисля да поиска съдействие от НАТО
Стоянов обмисля да поиска съдействие от НАТО Снимка: БГНЕС

Служебният адвокат на четворния убиец Георги Георгиев - Стоян Стоянов заяви пред медиите , че клиентът му ”има огромна вероятност да е бил използван”. А на уточняващ въпрос, поясни, че всички са чували за имотната мафия, която използва такива хора, предава FROG NEWS.

Служебният защитник подчерта, че Георгиев не е картотекиран в психиатрична клиника, няма документация, няма диагноза и не се знае точно какви проблеми има. Единственото, което адвокатът знае, че обвиняемият има припадъци, както и че преди няколко месеца Георгиев е бил на лечение в някаква болница, но не знае от какво е бил лекуван и какви изследвания са му били правени.

Той добави, че обмисля да поиска съдействие от НАТО.

"Има много точно наблюдение върху всяка точка на земята. Записите се пазят в супер компютри и държавата може да ги поиска, особено когато става дума за такива деяния с голяма обществена значимост. Всеки иска да разбере това ли е извършителят или има и други извършители", уточни Стоянов и добави, че още не са готови снимките и се надява на обективен процес.

Самият Георги на този етап не е признал и не признава убийствата.

Георги говори объркано. Той точно отговаря на въпроси като например какъв му е ЕГН, къде е роден, с какво образование и пр... Но като дойде време да дава обяснения, заяви, че и той, и хората в България са подложени на психическо оръжие. Той казва, че психическото оръжие се употребява "своеволно срещу България".

"Как мога да се защитя - попита Георги съда. - Има ли хора, които се занимават с такава дейност тук, или трябва да искам помощ от ЕС? Зависи не само решаването на случая от това, но и много други животи.", казва още той.

Софийският градски съд определи най-тежката мярка „задържане под стража“ спрямо обвиняемия за четворното убийство в Нови Искър - Георги Ранов.

Задържаният за четворното убийство в Нови Искър пристигна в съда с маска на лицето. Той страда от тежка форма на туберкулоза, което налагаше маската, а пък полицаите, които го конвоираха, бяха с ръкавици.

Освен това той страда и от епилепсия, и явно има психологически проблеми.

Според държавното обвинение той трябва да бъде настанен принудително в болница на МВР за 30 дни, за да му бъде изготвена цялостна медицинска експертиза.

На 18 февруари 25-годишният Георги Георгиев беше задържан за убийството на родителите си, брат си и баба си в град Нови Искър.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари