Адвокатът на Божков: Той е обичан и харесван от всички, пречат му като на Тръмп

1
Хунтата се страхува, заяви Стоян Баумайер
Хунтата се страхува, заяви Стоян Баумайер Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Хунтата се страхува, заяви Стоян Баумайер

"Това е една чиста политическа репресия и сплашване. Хунтата се страхува, че голяма част от 70% негласували българи ще подкрепят проекта на г-н Божков". Това каза за Bulgaria ON AIR адвокатът на бизнесмена Васил Божков - Стоян Баумайер.

"Той е обичан и харесван от всички. Можем да направим паралел с администрацията на Байдън, която всячески се опитва попречи на Доналд Тръмп да се върне на власт. Неговият политически проект е последният шанс на България да изчегърта паразитите, които я управляват", каза още Баумайер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    daskal
    Черепа, момчето от "Магурата", обичан и харесван! Дребния мошеник. Лайно-доносник на ДС? Бандит, рекетьор, измамник! Абсолютен престъпник! Ами... да. Такива си обичаме и харесваме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари