Адвокат: Тестовете за наркотици реагират дори на енергийни напитки

0
Колко често се случва тестът за наркотици да се "подвежда" от други медикаменти?
Колко често се случва тестът за наркотици да се "подвежда" от други медикаменти? Видео: bTV

Колко често се случва тестът за наркотици да се "подвежда" от други медикаменти?

"Това е много голям проблем от години, но досега не му е давано гласност. Тестовете са много чувствителни и реагират дори на енергийни напитки, на лекарства, които са предписани със "зелена рецепта“. Ако не бъде дадена кръвна проба, съответно остава резултатът от теста“, заяви адвокатът по наказателно право Полина Велчева пред bTV.

Полина Велчева допълни, че много от шофьорите не знаят за правото си дадат и кръвна проба. Тя заяви, че полицаите не трябва да се обиждат на масовото тестване за наркотици в МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    E и какъв е проблемът
    който се чувства прецакан от теста, ако му стиска да поиска кръвна проба?! Май нещо не си в час, г-жо адвокат
  • 6
    3
    плюс минус
    Че то е така и с Ковид тестовете.
  • 0
    2
    Мечтател
    Ще ми е като печалба от тотото ако ме спрат и изляза положителен. А предвид лекарствата ми, ще грейна като коледна елха на нарко-теста. Какво следва? Свалят ми номерата на автомобила и ми вземат книжката. Съответно, аз давам кръвна проба и резултата ще е готов след 6 месеца. После съдебни дела около година и половина. Бе, да ги сложим две години общо. Ама аз пък имам много познати бакшиши. Нещо към 50 ... 80 лева дневно касови бележки ще ми осигурят /инвалид съм, със съответния ортопедичен ТЕЛК, и за 100 метра до магазина ми трябва такси/. Та, за две години, що пък да не прибера едни над 100 000 лева за имуществени и неимуществени вреди.
  • 12
    1
    русенец
    Значи докато се ебавахте с населението проблеми няма, а сега когато започнаха да тестват ченгетата, вече има проблем с тестовете. Тогава защо не проверите ушевите с проба от косата примерно, ще се разбере дали са се друсали последните месеци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари