Адвокат Петър Николов: Дупнишки полицаи пребиха момче и му се изсмяха, че ще го копат!

1
Това е Даниел, нормално момче, което се е набило само, а (половите) органи на реда продължават да стискат делото и да го мачкат
Това е Даниел, нормално момче, което се е набило само, а (половите) органи на реда продължават да стискат делото и да го мачкат

Никой не иска да ги разследва. Полицаите са колеги, “наши момчета”

Адвокатът с русенски корени Петър Николов разказа за скандален случай на побой над момче от дупнишки полицаи, които никой не иска да разследва, нали са “наши момчета”.

Вижте пълният му разказ за Даниел и полицейския произвол на униформените:

"Това е Даниел. Ако се питате какво му има. И той като момчето от Плевен е срещнал без да иска четирима не плевенски, а дупнишки полицаи. И не цивилни, а униформени.

Дошли на място по сигнал на техен колега при съседска свада. Още щом виждат Даниел полицаите започват да го бият където сварят. Без въпроси. При опит да обясни, че живее в съседния блок те го наричат лъжец.

След побоя Даниел е откаран в този вид в болница. Дежурният лекар записва, че на Даниел му няма нищо и може да лежи в ареста.

Боят в ареста продължава цяла нощ на смени, а Даниел моли полицаите да спрат, защото има сърдечна операция. Те му се изсмиват и казват, че ще го копат. На сутринта Даниел е пуснат от ареста в това състояние и веднага постъпва в болницата.

На Даниел не е повдигнато каквото и да е било обвинение. На сутринта един полицай го разпознава, че наистина живее в съседния блок.

Даниел подава жалба в Прокуратурата. Образуват досъдебно производство. На никой не му се разследва. Полицаите са колеги, “наши момчета”. Следователката води “разследването” с мъка. Едвам едвам. Гледам празния и поглед. И тя е “осъдила” Даниел. Така са й казали. Задава формални въпроси. Всички имат алиби.

Вътрешна сигурност преписва от делото за не вината на полицаите(къде остана тайната на следствието). Казват Даниел така си дошъл набит отнякъде.

Искам отвод на следователя и прокурора. Със зъби и нокти се борят да не го дадат. Камерите в районното случайно не пазят записа, защото паметта на компютъра била малка. Никой нищо не е видял и не помни. Даниел и родителите му са сами срещу всички. Искат справедливост. Искат да знаят защо е била необходима тази жестокост над детето им. То не е осъждано, няма криминални прояви, но не е познат в града, защото от дълги години е живеел в София, където работил като АйТи. Това е Даниел, нормално момче, което се е набило само, а (половите) органи на реда продължават да стискат делото и да го мачкат. Но аз повече няма да ги чакам и ще съдя МВР. Тези хора дори не се извиниха. Съветвам така да постъпи и плевенският баща, ако полицаите са били на служба в този момент. Отсега се вижда, че версиите вече се градят и полицаите ще излязат невинни."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    2
    Емо
    Това днешните не да полиция!Това са боклуците. НА ГЕРБ нискообразовани , пьрвобитни и прости хора,по скоро трябва да. НИ е страх от тях,не са зат защита!За бой и затвор са!
  • 16
    1
    Не е лошо да ги разстрелят
    Тези не са полицаи. Това са ИЗВЕРГИ с комплекси за малоценност! Само в „глутницата“ се чувстват истински „мъже“, импотентни тънкопишковци! Дано някой „майстор“ така да пребие дъщерите им, а синовете им да ебе в задниците и да снима униженията!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари