Даниел Креди: Четирима служители на реда налагаха побой над мен!

0
Младежът твърди, че е бил завързан за стол в полицейското управление по време на побоя
Младежът твърди, че е бил завързан за стол в полицейското управление по време на побоя Видео: bTV

Пореден случай на агресия от полицаи към младеж

Даниел Креди от Дупница твърди, че е пребит от четирима униформени, които се отзовали на сигнал на техен колега за съседска свада. Случката е от преди година и половина.

Моят адвокат даде гласност на случката. Първоначално решихме да си потърсим правата по легален начин. В последствие видяхме, че делото не стига до никъде и се изкарва така, че аз съм виновен”, разказа пред bTV Даниел Креди.

Той добави, че въпросната вечер се е прибирал с такси. "Гледах си в телефона и влязох в грешния вход. Опитвам се да отключа вратата, но отваря друг човек, а аз започвам да му се извинявам. Разбирам, че всеки би се изплашил. Мъжът беше употребил алкохол и започна да се разправя с мен. Жена му подаде сигнал в полицията. Полицаите като дойдоха очаквах да попитат какво се е случило, а те директно започнаха да ме налагат", каза Креди.

Креди обясни, че в полицията е бил задържан и отведен в една стаичка, където побоят е продължил, а той е бил завързан за стол.

"Бяха четирима служители на реда и равностойно налагаха побой над мен", каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари