Адвокат Петър Николов: Ако аз бях на мястото на родителите, бих взел една картечница

30
Неуважаеми изроди, ако имате малко съвест, веднага си подайте оставките
Неуважаеми изроди, ако имате малко съвест, веднага си подайте оставките

Адвокат Петър Николов избухна остро в социалните мрежи: Ако аз бях на мястото на родителите, бих взел една картечница и ще карам наред.

Адвокат Петър Николов избухна яростно срещу съдиите, отменили кметстката забрана за автомобили в Морската градина. Това стана преди минути във фейсбук по повод трагедията с прегазената Радослава, на паркинг пред заведение в зеленото сърце на града.

Ето какво написа юристът:

“За детето в Морската, което е вероятно умишлено прегазено от румънеца, тази смърт няма да лежи на съвестта само на този изверг.

Тази смърт трябва да тежи на съвестта на този съдия, който написа съдебното решение, с което се отмени заповедта на кмета за забрана да влизат автомобили, на тези, които обжалваха заповедта, както и на онези от общинския съвет, чиито физиономии приличат по-скоро на рецидивисти и олигофрени, отколкото на общински съветници и избраници на народа, и които откакто се помня игнорират и се подиграват с гражданите на Варна в пленарната зала и извън нея. Затова се стигна и до самозапалвания и сгазвания. Защото една групичка наглеци и селски тарикати, живеещи през целия си живот на наш гръб, тотално са се самозабравили къде и защо се намират. Че у тях няма морал, няма, онзи ден изгониха от сесията на общинския съвет с обиди и задявки майка на дете с увреждане, само защото те имаше дързостта да ги попита докога ще се ширят като дерибеи в общинските жилища, а тя ще чака 10 години като нуждаеща се. Неуважаеми изроди, ако имате малко съвест, веднага си подайте оставките.

PS: Не искам да съм на мястото на родителите на това дете, защото просто бих взел една картечница и бих тръгнал да ви карам наред”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари