Адвокат иска да защитава безплатно родителите на убитото от ток момче

3
Чавдар Виденов вече е намерил начин да се свърже с тях
Чавдар Виденов вече е намерил начин да се свърже с тях Снимка: БНТ

Чавдар Виденов вече е намерил начин да се свърже с тях

Софийският адвокат Чавдар Виденов иска да поеме случая с трагедията, при която загина 16-годишно момче и да представлява близките му в борбата им да търсят справедливост. Виденов обяви на стената си във Фейсбук, че иска да направи това напълно безплатно.

Единственото, за което моли той е да му се помогне да стигне до опечалените родители. "Предлагам услугите си като адвокат на роднините на починалото от токовия удар момче. Напълно безплатно. Ако ги познавате, предайте им. Ако не - шервайте.", написа Виденов на стената си във Фейсбук.

За броени часове постът му бе споделян многократно и десетки хора го поздравиха за благородната постъпка. Виденов сподели, че вече е намерил начин да се свърже с родителите.

Трагедията, при която момчето загина нелепо, убито от ток на улицата, разтърси цяла България. Все още не е ясно кой носи отговорност за смъртта на детето. Почернените родители призоваха да не се спекулира по темата, защото не е морално да се тиражира, че до фаталния край се е стигнало заради мокрите обувки на детето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари