Адмирал Ефтимов: Не се вижда краят на войната в Украйна

0
Според него устойчивостта на украинската армия в изненадваща
Според него устойчивостта на украинската армия в изненадваща

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов коментира, че за съжаление не вижда края на войната в Украйна

Динамиката на войната в Украйна е наистина много бърза, коментира той по bTV. И добави: 

Изненада беше устойчивостта, бойната устойчивост на украинските въоръжени сили. Те показаха наистина голямо израстване по отношение на надеждно скрито управление на войските по придобиване и ефикасно използване на способности за разузнаване, наблюдение, целеуказване, коригиране на огъня. Мобилността на украинския войник изглежда добре. Украинският войник изглежда добре. Искам да подчертая и факта, че ако в началото на войната тази устойчивост, която оказаха украинските въоръжени сили, беше базирана преди всичко на техните собствени сили и способности. В последствие в разгара на войната, в резултат на помощта, която получава Украйна, наистина е решителна и те още веднъж показаха, че са способни бързо да усвоят“, обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари