92-годишният дядо, шофирал пиян: Най-вероятно съм пил вино, може и ракия

7
Ще се качвам да шофирам не, ами докато пукна, ще се качвам, каза Стефан Стефанов
Ще се качвам да шофирам не, ами докато пукна, ще се качвам, каза Стефан Стефанов Видео: bTV

Ще се качвам да шофирам не, ами докато пукна, ще се качвам, каза Стефан Стефанов

92-годишен мъж от Сливен е хванат от полицаите да шофира нерегистрирана кола без книжка, а пробата му за алкохол се оказа положителна. Наложени са му две глоби за общо 600 лева.

Стефан Стефанов заяви, че няма да спре да шофира, предаде bTV.

Той е засечен при рутинна операция на пътя. Мъж е спрян на това кръстовище в центъра на Сливен, защото полицаите видели, че колата му няма регистрационни номера.

"Ще се качвам не, ами докато пукна, ще се качвам. Ей тук, дъщеря ми вика, татко няма да се качваш повече на колата, викам аз ще се качвам на колата", каза Стефан Стефанов.

Според дъщерята ключовете за автомобила и сега са в баща ѝ.

"Ами кой да му ги вземе. Много съжалявам", каза дъщеря му Стоянка Стефанова.

Мъжът казва, че има шофьорска книжка от 1962 година, но не знае къде е. И признава, че е шофирал след употреба на алкохол.

"Най-вероятно съм пил вино, може и ракия”, каза той.

Образувано е досъдебно производство за нерегистрирания автомобил, и са наложени две глоби - 500 лева за алкохол и 100 лева за шофиране без шофьорска книжка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Дфгх
    Дърт бунак!Ако прегази някого тогава ще видя дали ще му казваш велик.
  • 6
    5
    qwerty
    Цялата му кола е в деруги и хлътнатини... каквото и да си говорим, въпрос на време е тоя да помете някой нищо неподозиращ. Иначе нека си е жив и здрав още дълги години, никой не му желае злото.
  • 2
    4
    Aхмед ДПС
    Ами 7 мандат шефът на вик Сливен най сетне да го спре тоя. защото докато не прегази някой няма да се спре .ние нашите родители сме ги научили да мислят .г-н Рашев явно го е истрах още от своя 94 гд родител
  • 2
    3
    Има ли значение
    Пил без птп....от 1962....айде героя от сливенското звено на кат да се похвали със същото. ....ииш миризливите репортерчета също.....майките ви ....моооже би не са съпричастни в отглеждането на такива бройлерни олигофрени!
  • 12
    2
    селянин
    Велик велик, ама ако мине отгоре ти?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари