80-годишен русенец е с фрактура след падане с велосипед

0
Мъжът е паднал по време на движение и си е ударил главата и ръката
Мъжът е паднал по време на движение и си е ударил главата и ръката Снимка: Илюстративна

Мъжът е паднал по време на движение и си е ударил главата и ръката

На 23 октомври около 18:30 часа в град Русе на улица "Чипровци", до автобусната спирка пред спортен комплекс "Марисан" е възникнал пътен инцидент с велосипедист, съобщават от ОДМВР - Русе.

Изпратените на местопроизшествието пътни полицаи са установили, че мъж на 80-години, управлявал велосипед с марка "Балкан", по време на движение е паднал и си е ударил главата и ръката.

След преглед и оказана помощ в болницата е освободен за домашно лечение с травми на ръка и фрактура на носа.

Произшествието е документирано от полицейския екип по административен ред с причина - не контролира ППС, което управлява и губи контрол над него. Пробата на мъжа за алкохол е била отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Тъжно до 1
    Тоя човечец очевидно не върти педалите от кеф на 80 години. Как да си позволи такси /щото то градски транспорт няма/ ако иска да отиде до някъде с пенсията си от 400 лева. Какво да направи ако трябва да отиде до аптека, до магазин, изобщо да види хора? Или викаш - да стои в къщи и да си умира. Тъпо парче си.
  • -5
    1
    Ггггггхххх
    Този да си наляга парцалите и да си стои вкъщи!!!!Тръгнал по улиците с колело да вкара в беля някой невинен шофьор!!Малко се е ударил!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари