Водач на тротинетка потроши велосипедистка в Русе

3
Двете превозни средства са се сблъскали челно на улица "Борисова"
Двете превозни средства са се сблъскали челно на улица "Борисова"

Двете превозни средства са се сблъскали челно на улица "Борисова"

На 30.06.2023г. около 08:00ч. на ул. „Борисова“ в гр. Русе неизвестен водач на тротинетка и 37-годишна велосипедистка при разминаване се сблъскват челно, след което и двамата водачи продължават движението си, съобщиха от ОДМВР - Русе.

След преглед в УМБАЛ „Канев“ Русе велосипедистката е с диагноза фрактура на дясна китка и е освободена за домашно лечение. Алкохолната проба на велосипедистката е отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    gasgasgas
    в града е пълнос с хора от село , колите са много и ги возят все дрогирани комплексари ,не е здравословно да си на пътя с колело,тротинетка , пеш поне може да се катериш
  • -3
    6
    вело но бивш
    всичко е до физичиските вможностите бях си направил лолям венец и възможно малък на касетата и 40 средна скор.на николовският на 70 според одометъра.сега немога и 10 кмч
  • 3
    5
    до 3 и 4
    Накрая ще се съберете някъде по средата. 40 км/ч с велосипед не са проблем не само за мен, но и за доста други. Вярно не е за всеки. 50км/ч преди също съм развивал (на равно), но вече вероятно няма да успея. Действително обаче, в градска среда, човек който за никъде не бърза се движи средно с 10 до 15 км/ч. За повечето хора 30 км/ч е максимума. П.П. Улица Панайот Волов е почти напълно водоравна. Вероятно ставаше дума за бул. Христо Ботев. Там съм вдигал и над 60 км/ч. Да, надолу.
  • 1
    4
    до Данчо
    ххахахаха. Баси фантастиките. Ти идея си нямаш от скорост. Готов съм да ти платя ЩЕДРО ако успееш да вдигнеш с велосипед 40км/ч или повече на ул. Александровска или която и да е друга равна улица. 50км/ч може да вдигнеш по Волов надолу въртейки на макс трудна предавка. За справка: всеки ден карам велосипед, при това няколко различни модела и засичам с GPS. Средната ми скорост е 13км/ч, максималната достигната е 30км/ч и това е по ул. Славянска надолу към кея.
  • 8
    3
    Данчо
    Много неща са сведени до съвестта и самосъзнанието на обществото, а голяма част от съставялващите го я нямат. До крайности ли трябва да се стигне, за да се вземат адекватни мерки от отговорните институции? Велосипедисти карат с 40-50 км/ч по ул. Александровска, на сантиметри от пешеходци, майки с бебешки колички, малки деца. С тротинетките има вече много случаи на национално ниво на тежки черепно-мозъчни травми,фрактури от падане на пътното платно, където риска от това друго МПС да те удари или прегази е огромен! Така и невинни хора ще носят последствия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари