73-годишен мъж е загинал при пожара в София

0
Първоначалните данни са, че е скочил от терасата на жилището си
Първоначалните данни са, че е скочил от терасата на жилището си Снимка: Фейсбук

Първоначалните данни са, че е скочил от терасата на жилището си

Служителите на Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) са изгасили 53 пожара в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от дирекцията на своя сайт.

Звената на ГДПБЗН са реагирали на 111 сигнала за произшествия.

При 12 от пожарите има материални щети. Шест от тях са възникнали в жилищни сгради. Общо 41 са били пожарите без нанесени материални щети.

При един от пожарите е загинал човек. Вчера в 23:14 ч. е получен сигнал за пожар в апартамент в столичния ж.к. „Левски“. На място са изпратени два екипа на пожарната с два автомобила. Огънят е нанесъл материални щети. Загинал е мъж на 73 години. За случая писахме по-рано днес. По данни на bTV мъжът е скочил от терасата на жилището си.

Пожарникарите са извършили 45 спасителни дейности и помощни операции за денонощието. Девет от тях са при катастрофи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари