7 сигнала за пожар вдигнаха русенските огнеборци на крак

1
Сигналите са предимно за пламнали тревни площи
Сигналите са предимно за пламнали тревни площи Снимка: Dunavmost, архив

7 сигнала са отработили дежурните екипи на регионалната дирекция през изминалото денонощие

Лъжлива тревога за пожар в автомобил е вдигнала на крак екип на Първа РСПБЗН, вчера сутринта в 09:11 часа, но при отиване на адреса – бул. "Христо Ботев" в Русе не е установено да е възниквал такъв.

Между 09:43 и 12:35 часа огнеборци от Втора РСПБЗН са гасили горене в суха трева и храсти на бул. "Тутракан" в Русе, на площ от около 6 кв.м.

Вечерта, от 19:20 до 20:10 часа, екип от ССОД при РДПБЗН – Русе е посетил адрес на бул. "Христо Ботев", заради сигнал за паднало дърво, препречващо пътното платно. Дървото е било премахнато от служителите.

По-късно снощи екип на ССОД при РДПБЗН – Русе е оказал съдействие на колегите си от ОДМВР – Русе, във връзка с извършването на оглед на местопроизшествие от катастрофа, на пътя Русе – Червена вода, разклона за кв. Образцов чифлик.

Още едно дърво е отстранено от пожарната в 22 часа снощи. Този път проблемът е възникнал на пътя Русе – Николово. Дървото е било премахнато от екип на Втора РСПБЗН. До тази сутрин екипите са имали още две излизания, като те са били за гасене на запалвания в отпадъци, които са потушени без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари