67-годишният Стивън Тайлър заживя с 28-годишната си приятелка

0
Близък на двойката: Вече няма какво да се крие. Тя винаги е с него, тя живее с него
Близък на двойката: Вече няма какво да се крие. Тя винаги е с него, тя живее с него

Солистът на Aerosmith Стивън Тайлър демонстрира, че е готов за нови любовни приключения, потвърждавайки задълбочаването на връзката си с асистентката му Ейми Анн Престън, пише БГНЕС.

А тя е с 10 години по-млада от дъщерята на музиканта Лив. Отношенията на двойката минаха на нова орбита – те живеят вече заедно.

Близък на двойката разказва: „Вече няма какво да се крие. Тя винаги е с него, тя живее с него, всички разбират, че е повече от негова лична помощничка. Те постоянно са заедно“.

Но въпреки романтичните отношения, източникът твърди, че двойката умело балансира между личните и деловите отношения: „Аз никога не съм ги виждал да си държат ръцете или да правят нещо подобно, когато са сред хора. Тя си върши работата – проверява дали колата на Стив винаги е готова и други такива неща. По време на работа тя никога не се държи любвеобвилно“.

Първите слухове за тяхната връзка се появиха през 2014 година, но тогава музикантът не коментира техните отношения.

Наскоро обаче Стивън и Ейми решиха да се разкрият пред света и се появиха заедно на мероприятия на Елтън Престън, където се държаха за ръце, без да се стесняват.
 

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари