65-годишна жена роди четири близнаци

0

Природата продължава да ни изненадва, както и медицината! Поредното доказателство е раждането на четири близначета от… 65-годишна германка!

И майката, и бебетата се чувстват добре. Възрастната дама е родила дечицата си месец преди термина й. Едното от тях е поставено в кувьоз, то, както и останалите три пеленачета се развиват добре и наддават.

Неочакваното раждане е станало в болница „Шарите“ в столицата на Германия. И четирите новородени – 3 момченца и едно момиченце са покачили теглото си с между трийсет и петдесет грама след раждането им на 19 май. Те дойдоха на бял свят с цезарово сечение.

близнаци, Анегрет Рауниг

Анегрет Рауниг по време на преглед

До момента Анегрет Рауниг е най-възрастната жена в света, която някога е раждала 4 близначета. Ведната след проплакването им две от тях са били поставени на командно дишане, едното вече се развива само, очаква се в следващите дни докторите от здравното заведение в Берлин да предприемат същите действия и за четвъртото.

На 65-годишната Анегрет Рауниг са били присадени донорски яйцеклетки в чужбина, тъй като процедурата засега е незаконна в родината й.

близнаци, Анегрет Рауниг

Анегрет Рауниг с голямото й семейство в тв предаване

Родилката има 13 собствени деца от петима партньори, както и 7 внуци. Последното си дете родила, когато е била на 55. Още през 2005 година пенсионираната учителка Анегрет е станала истинска знаменитост, особено след участието й в редица ТВ програми.

Източник: ДЕЛО
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари