5400 лева ще е новата основна месечна заплата на главния секретар на МВР

0
5400 лв. ще е новата основна месечна заплата на главния секретар
5400 лв. ще е новата основна месечна заплата на главния секретар Снимка: БГНЕС

С 43% се повишава заплатата​ на главния секретар

Нова по-висока заплата ще получава главният секретар на МВР Петър Тодоров от 1 октомври. Това предвиждат промени в наредбата за основните възнаграждения във вътрешното министерство, която днес е публикувана в "Държавен вестник", информира Novini.bg.

5400 лв. ще е новата основна месечна заплата на главния секретар, предвиждат промените в наредбата, подписани от служебния министър Иван Демерджиев.

Това е с 43% увеличение спрямо досегашната основна заплата от 3752 лв.

Зам.-главният секретар на МВР Станимир Станев пък вече ще получава 4876 лв. месечно като основна заплата. Досега той е вземал 3388 лв.

Вдигането на двете началнически заплати е единствената промяна в наредбата, направена от министър Демерджиев, става ясно от текста на документа в "Държавен вестник".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари