5 изненадващи факта за мъжката ерекция, които не знаете

0
5 изненадващи факта за мъжката ерекция, които не знаете

Няма нужда да ви казваме, че добрият секс е в основата на всяка щастлива връзка. А за него несъмнено са нужни двама души… Днес обаче ще се спрем на "звездата на купона”, а именно пенисът на мъжа.

Сигурни сме, че колкото и добре да познавате тази чувствителна част от мъжката анатомия, има неща, които все пак биха ви изненадали. Точно с тях ще ви запознаем в настоящия материал…

Има три вида ерекция

евероятно, нали? Всъщност, само една от тези 3 вида се получава при реален контакт - рефлексогенната. Другите 2 вида почти никога не са умишлени, дори доста често се появяват в най-неподходящите моменти.

Оралната любов увеличава размера

Проучване, провело се между мъже от различни възрасти, установило, че оралният секс увеличава значително размера на мъжкия пенис. Господата, които били стимулирани от своите партньорки по този начин, се похвалили с доста по-силна и продължителна ерекция, за разлика от тези, които се наслаждавали на филми за възрастни.

Размерът има значение!
Но не размерът на пениса, мили дами… Оказва се, че мъжете с наднормено тегло имат значително по-ниски нива на тестостерон, което води и до по-некачествена ерекция. Тоест, колкото по-здравословно тегло поддържа вашият партньор, толкова повече страстни нощи ще имате и вие!

Добър сън = Добър секс
 Може да ви е странно, но не се учудвайте, ако партньорът ви не е на "любовна вълна” след луд купон или нещо от сорта. Това се дължи на факта, че лошият сън или липсата на такъв прекъсва нормалния цикъл на нощната ерекция, което пък на свой ред вреди и на "нормалната” такава.

Не подценявайте личното пространство

За голяма част от мъжете мястото, където ще правят секс не е от значение, но има и по-притеснителни екземпляри сред тях. Не всички мъже си падат по ексцентричните "открити терени”. Все пак, замислете се колко по-трудно е на силната част от човечеството да прикрие възбудата си, ако въобще получи такава от притеснение...

Източник: Jenite
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари