5 г. ще лежи Троянеца, заснел как 15-годишно сираче му прави френска любов

1
5 г. ще лежи Троянеца, заснел как 15-годишно сираче му прави френска любов
Снимка: infor.pl

5 години затвор и 12 000 лева глоба получи известният бандит Георги НиколовТроянеца за блудство с непълнолетни и склоняването им към проституция.

Ключовото доказателство по делото бе 16-минутно порно с непълнолетно момиче от Дома "Ал.Г.Коджакафалията", пише Флагман.

Троянеца бе обвинен заедно с авера си Константин Ганчев – Мудния за блудство с непълнолетни и склоняване към проституция.

Във въпросното видео, заснето с камера, се вижда как непълнолетното към онзи момент момиче с инициали Д.Д. е съблечена до кръста и прави френска любов на Георги Николов. След края на акта Троянеца брутално ѝ подхвърля 20 лева. Записът е с неустановена дата в периода от 1.01.2010 г. до 15.10.2010 г.

От 01.01.2010 г. до 03.10.2010 г. Троянеца и Мудния започват задружно да експлоатират непълнолетната Д.Д., пускат я да проституира.

Десетки порно снимки с непълнолетните С.Д. и Д.Д. също бяха прибавени към веществените доказателства по делото. На тях момичетата позират, виждат се голите им тела, разкрачени са върху леопардова завивка, а на някои от фотосите моделите ползват и вибратори. Част от фотосите са правени в апартамента на Георги Николов. Жилището на Троянеца е опасано от лъкове и арбалети, които също са запечатани на кадрите.

Едва на 04.08.2010 г. С.Д. подава жалба в полицията след получени заплахи от страна на Константин Ганчев.

В колекцията от снимки на Троянеца има три, които със сигурност магистратите, гледали делото, ще помнят.

Троянеца е признат за виновен по обвинения за осем престъпления.

Георги Николов беше задържан в Бургас за сводничество през есента на 2010 година. Името му беше замесено в купуването на гласове по време на местните избори в Созопол през 2007 г. Негови хора участваха в кървав сблъсък със Страхил Капелов - един от най-приближените на Митьо Очите човек, през същата година.

През 2004 година срещу Жоро Троянеца е образувано досъдебно производство за организиране и ръководене на престъпна група, което обаче не стигнало до съда поради липса на доказателства, информира 24chasa.bg.

През март 2011 год. Районният съд в Бургас призна за виновен Троянеца и Константин Стоев Ганчев /по прякор Мудния/ за виновни за трафик на хора, незаконно притежание на наркотици, огнестрелно оръжие и боеприпаси.

Съдът наложи на двамата наказание по 8 години лишаване от свобода и глоба в размер на 17 000 лева.

С присъдата бяха отнети в полза на държавата и лек автомобил „Мерцедес” и мотопед, собственост на Ганчев.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари