40 градуса на сянка в Русе!

5
В неделя ще е по-топло с градус-два
В неделя ще е по-топло с градус-два

40 градуса на сянка достигнаха температурите днес

Толкова са измерени в Свищов, Ново село, Лом и Русе, съобщиха от НИМХ пред БНР.

Синоптиците очакват утре температурите за нашия регион да са с градус – два по-високи.

Оранжев код за температури днес беше в сила днес за 14 области. Очертава се опасно горещ уикенд, предупредиха синоптиците. 

До края на седмицата в най-горещите часове на деня, общински служители ще раздават минерална вода на пункта пред Съдебната палата. 

Жегата изпрати край Дунава десетки русенци в днешния ден, които въпреки забраната за къпане, плажуваха в района на хижа "Приста". 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Гражданин
    Само да ви кажа, че Русе е ...призрачен град. Жив човек няма по улиците...Всичко живо се изнесе по София,Варна и Западна Европа.Останаха само пенсионерите и хората на държавна служба.Млади хора в диапазона 20-35 години почти не се срещат в града!!
  • 3
    11
    Русенец, върнал се от Варна.
    Хе, живях доста във Варна и се върнах в Русе, че оная селения там не ми понасяше. Варна става за живеене точно за 4месеца. След това е жива скръб.
  • 4
    10
    до 9
    Неграмотник, ти в Тракцията ли си раснал или в Селяметя? Имам усещането, че българският език не ти е майчин. :) Разбира се комплименти за това, че се опитваш да се изразяваш интелигентно , почти успяваш!:)
  • -5
    9
    До псвевдодо патриота
    Личи си че ти липсва мозъка и си нискоинтелигентна.ти някой Басарбовски селянин ли си !?щото само малоумен човек с ниско Код производител на лайняни смеси дето му липсва мозъка и първите седем години използва обидни квалификации без да е предизвикан.и употребява цинизми като не може да се аргументира .и очаквам следващия аргумент да е за майката.ама аз няма да падна на нивото нивото на маймуно подободен ,,псевдо патриот,, дето не може да напише едно смислено изречение и акъла му е да говори за лайна и за майки.типичен русенец комплексар че може и дрогиран.сам се показваш къв си
  • 3
    8
    Варненец от Русе
    Във Варна е пълно с русенски коли дето никога не си виждал няма и да видиш.щот не се връщат.Иначе да много в хубаво ама защо всички бягат незнам .аман от псевдо русенци хвалещи града пък живеят на друго място.като сте такива патриоти и бунтари си стойте в града да променяте и да градите нещо по добро
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари