4 неща, които трябва да пазите в тайна от мъжа си

1
Защото може да нараните егото му
Защото може да нараните егото му

Въпреки, че е абсолютно необходимо да сте честни в отношенията си с любимия, има неща, които биха наранили чувствата му.

И за които не бива да се чувствате виновни, че криете в тайна от мъжа с главна буква в живота си.

Защото може да нараните егото му.

Въпреки че сте си безкрайно близки с него, е по-добре той да не знае например, че сте прекарали пет часа в мола с приятелка, докато той е бил на работа.

Или, че намирате прилика между новия си шеф и Брад Пит.

Някои тайни, като следните четири, е най-добре да си останат такива - тайни.
 

1. Искате да промени нещо във външността си.

Ако има  нещо, което не харесвате във физиката на вашия съпруг, най-добре го запазете за себе си. Кажете ли му, че ви се иска той да беше по-висок, по-малко космат, по-мускулест или нещо подобно, не ви чакат приятни емоции! Най-вероятно той ще се обиди, ще се потисне излишно и ще започне да страни от вас. Съсредоточете се върху добрите му качества, кажете му, че го харесвате как изглежда в определена риза, или че носите неговите тениски, защото обичате миризмата му, изобщо, направете му някакъв комплимент, който ще му се понрави, и няма да накърни суетата му. А ако много държите вашият мъж да бъде по-мускулест, идете заедно на фитнес.

2. Не харесвате негови роднини или приятели.

Когато се омъжите, семейството на съпруга ви става ваше, както и неговите приятели. Това невинаги е хубаво, но е важно да запазите негативните мисли относно тези хора за себе си. Ако нещо действително ви притеснява, опитайте да му го кажете много тактично, за да не го обидите. Последното, което ви трябва, е да го поставите „между чука и наковалнята” или в положение да избира или вас, или тях – много ще е неприятно.

3. Да го сравнявате с бившия.

Това би било огромна грешка, и трябва да сте луди, за да правите сравнения, дори те да са в полза на настоящия ви партньор. Ще нараните чувствата му при всички положения. Ако ви харесва някое качество или навик на бившия ви приятел, и много държите да го въведете в настоящата двойка, просто го споделете, все едно е ваша идея, без да споменавате изобщо човека от миналото – той си остава там, а вие живеете в настоящето, с точно този мъж до себе си.

4. Сексът с него не е кой знае какво.

Сексът е такъв, какъвто си го направите двамата! Нямате право да го обвинявате за каквото и да било по отношение на този акт, защото оплакването, че сексът не ви носи удоволствие, както и всякакви сравнения, няма да подобрят нещата, напротив – той винаги ще се сеща в кой момент сте изразили недоволство и ентусиазмът му ще се сравни със земята. Това, от което любимият ви се нуждае, е да му зададете посоката, да му споделяте от какво точно в кой момент имате нужда – вие двамата сте екип. Каквото и да ви се иска по отношение на секса, споделете го, за да изживеете подобаващо забавление. Вашите отношения неминуемо ще имат и възходи, и падения, но ако държите да продължите съвместния си живот, споделяйте нещата така, че чувството на обида да не застава помежду ви.

Източник: Missis.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари