350 лева глоба за жена, буйствала в "Дивата орхидея"

2
51-годишната жена се държала агресивно и отправяла неприлични думи и жестове с ръка към клиенти на заведението
51-годишната жена се държала агресивно и отправяла неприлични думи и жестове с ръка към клиенти на заведението Снимка: Google Street View

51-годишната жена се държала агресивно и отправяла неприлични думи и жестове с ръка към клиенти на заведението

Наказание по Указа за борба с дребното хулиганство е наложено на 51-годишна жена, заради скандал в заведение в Русе. За случая е сигнализирано в полицията на 27 юли около 04:15 часа, когато от заведение на улица "Доростол" е съобщено, че клиентка буйства и се кара с други клиенти.

Изпратеният на място екип на полицията е документирал, че жена на 51 г. е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и представляващи явно неуважение към обществото, като се е държала агресивно и е отправяла неприлични думи и жестове с ръка към клиенти на заведението.

За това деяние на 51-годишната е съставен акт по УБДХ и с решение на Русенски районен съд на 28.07.2023 г. ѝ е наложена санкция - глоба в размер на 350 лева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    What
    Тази кръчма трябва да я затворят! На 10 метра от жилищен блок и цяла нощ се чуват пиянски викове.
  • 5
    1
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Някои жени трудно понасят критическата възраст!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари